"Апостола е нашият баща": Наско Сираков поведе десетки фенове на Левски с ПЕСЕН (ВИДЕО)


"Апостола е нашият баща": Наско Сираков поведе десетки фенове на Левски с ПЕСЕН (ВИДЕО)
Снимка: levski.bg

5062 0

Остава съвсем малко до реванша между Левски и Айнтрахт Франкфурт в Лигата на конференциите. Както е отлично известно, в първия мач от плейофа за влизане в групите двата отбора завършиха при равенство 1:1 на Националния стадион "Васил Левски".

Вълнението сред "сините" фенове е огромно, като сериозен брой запалянковци ще подркепят българския отбор на живо. С отбора в Германия е и мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков. Той прекара доста време и привържениците.

В социалните мрежи дори се появи видео, на което той пее заедно с фенове на "синия" клуб в заведение в германския град Франкфурт. Кадрите са ден отпреди мача, а в песните се включват десетки левскари, като настроението е много приповдигнато.

Текстът, който е изричан от Сираков и от феновете, гласи: "България е нашата родина, Апостолa е нашият баща, "Георги Аспарухов" е стадионът, a Левски е в нашите сърца!". Вижте и чуйте чрез кадрите по-долу в материала.

Реваншът между Айнтрахт Франкфурт и Левски започва в 21:30 часа българско време. Ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички