"Най-умните фенове на София", "смешни са, купиха си го": Обвиниха левскари, че лъжат за знамето на Айнтрахт


"Най-умните фенове на София", "смешни са, купиха си го": Обвиниха левскари, че лъжат за знамето на Айнтрахт
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14142 0

Часове преди дългоочакваната развръзка от сблъсъка между Левски и Айнтрахт Франкфурт техните фенове си спретнаха своеобразна "война" в социалните мрежи. Както е известно, двата отбора излизат за реванша от плейофа за групите на Лигата на конференциите, след като преди седмица на Националния стадион "Васил Левски" завършиха при равенство 1:1.

Българският отбор е подкрепят от солиден брой фенове, които са във Франкфурт. Появиха се редица снимки и видеа на запалянковците в центъра на града. Освен това те се похвалиха със знаме на германските "орли", като идеята бе, че е отнето от "вражеските" привържениците.

Популярните страници за ултраси в социалните мрежи - Hooligans.cz Official и Hooligans TV бързо отразиха случилото се. В описанията те написаха именно това, че "сините" фенове са отнели знамето от Айнтрахт Франкфурт.

В коментарите обаче се появиха немалко германци (предполагаеми привърженици на Айнтрахт Франкфурт), като всички те обвиниха българските запалянковци в лъжа. Според тях знамето не е било отнето, а било закупено.

"Еха, те могат да използват интернет и да купуват знамена? Най-умните фенове на София"; "Откраднато". Всички знаем, че сами са си го купили". "ХАХАХА, те си купиха това знаме от нашия магазин"; "Това знаме може да се закупи близко до тяхното място за среща, не е откраднато" - гласяха някой от, да ги наречем, по-цензурираните коментари.

Едната публикация можете да видите по-долу в материала, а другата - ТУК.

Вижте и как феновете на Левски се похвалиха с окупирано и наказано знаме на Айнтрахт Франкфурт (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички