С безбожно много пари: Гранд от Първа лига прецаква жестоко Левски за новия сезон?


С безбожно много пари: Гранд от Първа лига прецаква жестоко Левски за новия сезон?
Снимка: БГНЕС

23739 0

Левски ще се надява на много по-успешен откъм футбол сезон 2024/25 в сравнение с този, който изпрати. "Сините" разочароваха както в Първа лига, така и за Купата на България, а за капак на всичко не успяха и да се класират за европейските клубни турнири.

Очакват се сериозни промени през лятото, като със сигурност Николай Костов ще бъде заменен - на 99% вместо него ще застане Станислав Генчев. Ще има и доста новодошли футболисти, като на всекиго е ясна цел номер 1 - още от зимата.

Става въпрос за нападателя на Крумовград Александър Колев, който е и голмайсторът на Първа лига през кампанията. Той показа топло отношение към феновете на Левски, а те му отвърнаха със същото, като Колев неведнъж е признавал, че иска да играе за "сините".

Ботев Пловдив ще прецака Левски? Взима Алекс Колев

В този смисъл изглежда шокираща информацията от колегите от BgDerby, според които всъщност Ботев Пловдив ще отмъкне нападателя от Левски. Изданието пише, че въпреки че в семейството на Колев са големи левскари, то Ботев щял да го изкуши с огромна сума пари.

Отива ли в Левски Алекс Колев?

Договорът на Колев с Крумовград е до следващото лято и изглежда неминуемо да бъде продаден. Изданието пише, че освен че Ботев е предложил по-добра трансферна сума за Крумовград, то и заплатата на нападателя би била по-голяма в Пловдив. 

Любопитното е, че изданието пише, че Ботев има интерес и към друго име, което бе спрягано с Левски - Педриньо от ЦСКА 1948.

По-рано през деня пък се появи информация, че Левски ще купува и още бразилци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички