Георги Дерменджиев поздрави Левски, но сподели за лека горчивина...


Георги Дерменджиев поздрави Левски, но сподели за лека горчивина...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1801 0

Георги Дерменджиев сподели впечатленията си от мача с Левски, в който Лудогорец излезе предимно със собствени юноши, както и от сезон 2023/2024 като цяло:

"Ще се постараем да стигнем напред в Европа!"

"Поздравявам Левски за 110-та годишнина и Ники Михайлов, че прекратява кариерата си. Исках да бъдем спокойни и момчетата го изпълниха. Въпреки че загубихме, съм доволен. Имаме много работа, но това са наши момчета, млади са и искаме да ги развиваме".

Още: С човек по-малко Левски сложи край на черна серия срещу Лудогорец и изпрати Николай Михайлов и Николай Костов подобаващо (ВИДЕО)

Георги Дерменджиев

"Максималисти сме, работим в екип. Изпращаме добър сезон, който можеше да бъде и по-добър. Можехме да продължим напред в Европа, можехме да спечелим и Купата. Трябва обаче да бъдем доволни, защото рано си осигурихме титлата. Лудогорец гледа напред - още от Нова година знаем къде ще бъде подготовката ни, но като трансфери не мога да кажа нищо конректно, защото зависи от много неща - цени, лични условия и т.нат. Искаме да се подготвим добре през лятото и да направим така, че да можем да стигнем далеч в евротурнирите", сподели Дерменджиев.

Николай Михайлов на прощаване: Сбъдната мечта и обещание до феновете на Левски

Георги Дерменджиев каза за собствениците, играчите и Шампионска лига!

Дебютант допуска 4 гола, Дерменджиев успокоява: Добър опит за него

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички