Руското разузнаване обяви искали ли са освобождаването на Божков от ОАЕ


Руското разузнаване обяви искали ли са освобождаването на Божков от ОАЕ

5359 0

Директорът на Службата за външно разузнаване на Русия /СВР/ Сергей Наришкин не е обсъждал освобождаването на собственика на Левски Васил Божков по време на своята среща с министър-председателя на Обединените арабски емирства, предаде ТАСС. Визитата на Наришкин се състоя на 11-12 февруари.

"Директорът на СВР наистина проведе много плодотворни преговори с премиера на ОАЕ, шейха на Дубай Мухамед бен Рашид Ал Мактум, но разговорът засегна изключително международни проблеми в сферата на сигурността и двустранното сътрудничество“, заяви директорът на пресцентъра на СВР Сергей Иванов.

Той уточни, че международните информационни агенции са подхванали слуха, че по време на срещата Наришкин е помолил за освобождаването на Божков, задържан по искане на България. Медиите са били подведени от изявлението на заместник-председателя на НС Валери Симеонов. "Само болното въображение на Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, би могло да включи в дневния ред на толкова уважавани хора въпроса за българския предприемач“, отбеляза Иванов. А как с 2 думи Иван Гешев наскоро охарактеризира Божков вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички