Руски елитен клуб може да отмъкне Мъри Стоилов от Левски


Руски елитен клуб може да отмъкне Мъри Стоилов от Левски
Снимка: Lap.bg

2983 0

Вероятният нов треньор на Левски Станимир Стоилов е получил още една оферта за работа по времето, когато е преговарял със "сините". Тя е дошла от Русия. Бившият наставник на Астана е сред вариантите за треньор на Нижни Новгород, който през миналия сезон спечели промоция в руския елит. Новината бе съобщена от канала в "Telegram""Дети лимита".

Стоилов не е единственият вариант за поста в руския новак. Клубът разглежда кандидатурите на сръбски, румънски и руски треньори. Ръководството на Нижни Новгород трябва да избере новия си треньор до 5 юни.

Руският тим завърши трети във втория по сила шампионат на страната, но влезе в елита, след като вторият - Оренбург, не получи лиценз. През миналия сезон отборът беше воден от Роберт Евдокимов, но през май той напусна и беше заменен от Антон Хазов.

Припомняме, че SportLive.bg научи от сигурен източник, че Стоилов ще бъде новият треньор на "сините" и вече е започнал да работи по изграждането на новата визия на столичния гранд. Сделката за специалиста е "почти сигурна", като единственото препятствие вече е потенциален провал на преговорите за нов собственик на клуба. А ето кой друг клуб е ухажвал треньора, преди да се споразумее със "сините"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички