Ростов не се отказва, предлага подобрена оферта на Левски за Роналдо


Ростов не се отказва, предлага подобрена оферта на Левски за Роналдо
Снимка: Оф. сайт на Левски

9764 0

Крилото на Левски Роналдо продължава да бъде следен от руския Ростов, който не се е отказал от привличането на бразилеца.

Десетият в класирането е готов да отправи нова оферта в началото на следващата година. На  "Герена" вече е имало предложение от 1,5 милиона евро за правата на Роналдо, но "сините" са искали да получат поне още 500 000 евро.

От руския тим са готови да предложат нова оферта на Левски

Още в началото на новата година се очаква предложение към Левски

Първоначално това отказа руския клуб, но стана ясно, че интерес още има и очакванията са за подобрена оферта от страна на Ростов, информира "Тема спорт". Основната причина е, че отборът се раздели с един от офанзивните си футболисти в лицето на Алексей Йонов. Лошото момче на местния футбол реши да стане свободен агент и да търси ново предизвикателство за кариерата си.

През този сезон Роналдо е един от най-добре представящите се играчи на Левски. Той има 6 гола в 25 мача във всички турнири, като реализира няколко решителни попадения в евротурнирите и Първа лига. Бразилецът пристигна на "Герена" през лятото на 2022 година. Договорът на Роналдо с Левски е до лятото на 2025 година. Наскоро той се сдоби и с българско гражданство. Не е изключено след края на сезона Левски да се раздели и с най-опитния си в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички