Наско Сираков реши: Левски се разделя още през зимата с играча с най-впечатляваща визитка


Наско Сираков реши: Левски се разделя още през зимата с играча с най-впечатляваща визитка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

28151 0

Ръководството на Левски е взело финално решение да се раздели с играча в отбора, който може да се похвали с най-силна визитка. Става въпрос за твърдата резерва Николай Михайлов, който е и футболистът с най-голям стаж на "Герена".

Неговият договор е до лятото на 2024 година, но въпреки това "сините" искат да се разделят с него още през тази зимна пауза. Вече дори се водят преговори за това, като клубът искат да има развитие възможно най-скоро, съобщават от "Блиц".

Николай Михайлов на резервната скамейка на Левски

Изданието посочва още, че Николай Михайлов е бил обвинен от треньорския щаб за загубата от Берое в Стара Загора с 1:2. Освен това се твърди, че ръководството на Левски търси негов заместник, като гледа профили и видеоклипове на вратари.

Още: Ново начало: Владимир Гаджев и Николай Митов поемат Хебър Пазарджик?

Набелязани са двама вратари и от българския футбол. Николай Михайлов може да се похвали с впечатляваща визитка от миналото, но от години насам е твърде далеч от онова, което представляваше преди. Той дори е ставал шампион на Нидерландия като един от най-важните играчи на Твенте, като е печелил и Купата и Суперкупата на страната. Бил е част и от Ливърпул, макар и да не пробива в първия състав.

Колкото до друг български играч в Левски - трансферът му в Лудогорец пропада, а Наско Сираков го вади от отбора до края.

Събраха се: Филип Кръстев и Пламен Андреев се готвят заедно за пролетния дял

Само в SportLive.bg! Георги Илиев – Майкъла отсече: Сираков не става за собственик на Левски, но никога няма да даде кокала! „Сините“ са на полуфалит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички