Рожденикът Михайлов: Левски върви в правилната посока и до няколко години всичко ще е различно


Рожденикът Михайлов: Левски върви в правилната посока и до няколко години всичко ще е различно
Снимка: Официален сайт на Левски

1567 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов, който празнува днес рожден ден, даде специално интервю пред клубната телевизия на "сините". В него стражът сподели, че е оптимист за бъдещето на Левски и се надява през новия сезон да отборът да зарадва феновете си.

"С момчетата направихме добър и сплотен колектив. Естествено, още снощи ме поздравиха всичките. Нека всички, които обичаме Левски да бъдем живи и здрави. Как е на 31? Като на 30. Чувствам се зареден с енергия за преследване на целите, които сме си поставили. Този ден, естествено, е по-специален за мен. Така съм възпитаван от малък. Това един хубав празник, но трябва да изпълним и тренировъчната програма. Довечера ще събера целия отбор да се почерпим и да хапнем за здраве", сподели Михайлов. 

"Свършихме доста работа като обем по време на тренировките, включително и ние, вратарите. Пробвахме доста нови неща. Има още тежест, уморени сме, доста голямо тичане като обем. Нормално е да сме психически леко затормозени, но сме свикнали. Свършихме, мисля, добра работа. Треньорското ръководство трябва да е доволно. Имаше някои дребни болежки като тези на Живко Миланов, но не и нищо тревожно", допълни още Михайлов. 

За него и съотборниците му предстоят още две контроли в Австрия, а в сряда се прибират в България. "Контролите са чисто физически да свършиш работата и горе-долу да изглеждаш добре, както и треньорът да види, че опитваш да изпълниш вижданията му. Оттам нататък – резултати, стоене, много пропуски – естествено, че ще ги има. И двата мача, за съжаление, ги загубихме с 0:1, но това бяха два мача, в които да работим предимно физически и психически. Имаме още 2 мача, в които да търсим резултат, защото трябва вече да трупаме и самочувствие. Не остава много време до началото на сезона". 

"Всички искат да се представят добре, не само юношите на клуба. Искаме бавно и постепенно, защото не може да стане на мига, да върнем Левски там, където му е мястото. Левски върви в правилната посока. Започват много мачове, ще има ротации, което е нормално. Съперниците дали купуват футболисти, това не ни интересува. Ние си гледаме нашата градинка. Ружомберок не го познавам като отбор. Като чуя, че са словаци, е ясно, че ще бъдат здрави физически. Жребият не е лесен, но кой е бил през последните години? Ще опитаме да ги отстраним, това е. Жалко е, че вторият мач ще е без публика. Клубът и отборът изтормозиха феновете много през последните години, затова заслужават малко радост. Загуби винаги ще има, ще има и разочарования, но е важно да виждат, че отборът върви в правилната посока. Правят се доста реформи – някои по-бързо, а други по-бавно. Поне според мен вървим в правилната посока и до няколко години ще е съвсем различно".

А защо трансферът на нападателят Дени Алар е изключително изгоден за Левски - може да видите в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички