Новият защитник в Левски: Искам да спечелим всички мачове


Новият защитник в Левски: Искам да спечелим всички мачове
Снимка: Официален сайт на Левски

3522 0

Едно от новите попълнения в Левски - Янис Каргас, сподели първите си впечатления от клуба и с кого се разбира най-добре в първите дни от престоя си. Бранителят премина от гръцкия Пас Янина с 3-годишен договор.

"Първите ми впечатления са много добри, щастлив съм в Левски. Всичко е на професионално добро. Има добър колектив и съм радостен да съм тук. Левски е голям отбор и веднага приех предложението. Всичко е наред, момчетата ме приеха много добре. Казаха ми, че Левски е голям отбор и голямо семейство. Искам да направим успешен сезон и да помогна на тима да спечели много победи", заяви Каргас пред клубната телевизия. 

"Най-добре се разбирам с Живко Миланов, тъй като той говори малко гръцки и можем да си говорим. И двата ни мача бяха трудни, но сега сме на такъв етап от подготовката и работим здраво. Нормално е да не сме на топ ниво. След двадесет дни се надявам да бъдем в по-добро състояние. За мен всеки мач е важен и излизам за победа. Искам да спечелим всички двубои. Шампионатът е добър. Има четири-пет силни отбора, които ще се борят за първите места. Нивото в България е добро. Искам да помогна на отбора да постигне целите си. Това ще бъде добре и за мен. Само Левски”, завърши защитникът.

А защо трансферът на нападателят Дени Алар е изключително изгоден за Левски - може да видите в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички