Родна звезда постигна финансово споразумение и ще радва феновете на Левски


Родна звезда постигна финансово споразумение и ще радва феновете на Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8102 0

Ръководството на Левски е съвсем близо до преподписване с един от основните футболисти на клуба и националния отбор - Андриан Краев. БТА съобщава в петък, че двете страни са близо до споразумение по личните условия на играча и това ще сложи край на спекулациите по негов адрес. 

Подобрените условия за таланта

Смяташе се, че на "Герена" са отхвърлили оферта за българина от Лудогорец в края на летния трансферен прозорец и през зимата "орлите" ще пробват отново за полузащитника. Сега обаче има всички предпоставки да бъде сложен край на този казус. 

В близкото минало Краев вече отхвърли предложение на Левски, но сега предложената заплата е увеличена с почти 1/3. В потенциалния контракт обаче ще бъде поставена и откупна клауза. 

Припомняме ви, че до този момент българинът е натрупал 96 двубоя за Левски, в които се отчете с шест гол и девет асистенции. След вчерашния успех над Пирин Благоевград Николай Костов сподели обнадежденията си, че желаните от Левски играчи скоро ще преподпишат. 

Следете всички трансфери и сделки със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички