Разликите между Станимир Стоилов и Елин Топузаков? Новият голов хищник на Левски отговори


Разликите между Станимир Стоилов и Елин Топузаков? Новият голов хищник на Левски отговори
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

23349 0

Скоро ще се навършат два месеца, откакто Станимир Стоилов се раздели с Левски. Въпреки неприятната раздяла обаче "сините" не се представят никак лошо под наставленията на временния наставник на първия отбор Елин Топузаков.

Отборът остава със съвсем реални шансове за третото място в Първа лига, което директно дава право на участие в Лигата на конференциите. Към момента ЦСКА 1948 е там с точка аванс, а до края за "сините" остават срещи с Лудогорец и ЦСКА - претендентите за титлата.

Разликата между Станимир Стоилов и Елин Топузаков

Преди дуела с "орлите" интересно интервю даде Рикардиньо, който започна да намира головата си форма и вече има 9 попадения. Един от въпросите, които бе запитан, бе за разликата между Станимир Стоилов и Елин Топузаков.

Той отбеляза, че и при двамата получава доверия, както и че не се изискват съществено различни неща от него. Като голяма разлика Рикардиньо спомена факта, че Мъри е говорил португалски, което му е било от голяма помощ за адаптацията.

"Има разлики, но са малко. Много ми помагаше, че Мъри говори португалски. Това много ми помагаше в адаптацията ми. Но сега при Елин получавам същото доверие, което ми даваше Мъри Стоилов. На терена не се изискват много различни неща от мен" - заяви Рикардиньо пред "Дарик радио".

Изглежда доста вероятно следващият наставник на "сините" да бъде Саво Милошевич. Вече дори се появиха информации, че Милошевич ще доведе в Левски бивш халф на Бетис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички