Разкрития на свидетел по темата "Бяха ли арестувани 20 фенове на "Левски" в Рим


 Разкрития на свидетел по темата "Бяха ли арестувани 20 фенове на "Левски" в Рим

2036 0

Фенове на "Левски" не са били арестувани в римски ресторант преди столичното дерби между Лацио и Рома. Нещо повече - сред привържениците, за които в Италия съобщиха, че са се сторили подозрителни на полицията и са били задържани, е имало деца и хора в зряла възраст. Това съобщи свидетел на събитията - Аугусто Сантучи, фен на Лацио и собственик на "Taverna der Sercio", където се твърди, че са били заловени готвещите кърваво меле местни и български фенове.

"Вечерята започна в 20.00 часа. Освен фенове на Лацио имаше и приятели от Уест Хем, Левски (София), Висла Краков. Присъстваха и много деца. Темата на разговор беше Лацио, който обичаме толкова много. Разбрахме, че нещо ще се случи, когато в началото на нашата улица забелязахме полицейски коли. След това в един момент полицията нахлу и поиска да се идентифицираме", разказва Сантучи пред ilcatenaccio.es.

"Те провериха малцина от нас, а след това почти ни се извиниха на тръгване. Хората и от Уест Хем, и от "Левски" (София) бяха много тихи. Някои от тях бяха около 50-годишни и вечеряха с жените си. Повтарям, феновете на "Левски" бяха 4-5, не 20. Имаше и други български фенове, също и гръцки, но всички бяха тихи хора", свидетелства фенът на Лацио.

"Не сме планирали нищо", категоричен е той.

Самото издание вметва, че на думите на Аугусто не може да се вярва на 100%, но посочва, че едно е сигурно - никой от присъстващите в ресторанта тази вечер не е бил задържан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички