Разкритие: Ето кой снима Здравко Димитров в съблекалнята на Левски и цялата истина


Разкритие: Ето кой снима Здравко Димитров в съблекалнята на Левски и цялата истина
Снимка: LAP.BG

18381 0

В последните часове необичайна и ненужна за Левски тема обикаля интернет пространството и предизвиква недоволство в привържениците на тима. Става въпрос за изтеклото видео на Здравко Димитров от съблекалнята на "сините".

На него той се докосва по половия орган. Часове по-късно пък опитният нападател на Левски Валери Божинов също "лъсна" в интернет. Той е заснет на видео как ръси обиди като "педе**ст", "пут**вци", "мърша мръсна" (вижте подробности).

Объркването е голямо и популярната страница във "Фейсбук" - "Синя приказка", се нае с обяснението. Трябва да се отбележи, че страницата е достоверна и често дава вярна информация за неща във и около клуба.

"Поради многото въпроси и от уважение към вашето любопитство, ще Ви кажа каква е истината по случая с изтеклия клип на Здравко Димитров. Фактите са следните - клипа е сниман преди 3-4 месеца от Стивън Петков, но не е той човека, който го пуска в пространството. Преди около 2 седмици Стивън праща този клип на Валери Божинов. И Божинов след това вече го дава на няколко фена от Нкпсз, които пък от своя страна го пускат в пространството и в медиите..." - пишат от страницата.

А как Здравко Димитров обясни скандалните кадри?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички