Наско Сираков отсече какво ще е бъдещето на Живко Миланов в Левски


Наско Сираков отсече какво ще е бъдещето на Живко Миланов в Левски
Снимка: БГНЕС

12224 0

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков излезе с изявление за наставника на "сините" Живко Миланов, което бе разпространено чрез официалния сайт на клуба. Левски започва сезона в Първа лига с 3 загуби от 3 мача, но Сираков сподели, че Миланов има неговата подкрепа, както и тази на ръководството.

"Левскари,

Обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“, така и от страна на ръководството на клуба.

В своята над 107 годишна история „Левски“ винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на „синята“ идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като „бушон“ след неуспешния старт на новия сезон.

Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове.

Ваш Наско Сираков" - гласи съобщението.

А какво заяви Живко Миланов след третата поредна загуба в Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички