Здравко Димитров за скандалния клип: Не е това, което си мислите


Здравко Димитров за скандалния клип: Не е това, което си мислите
Снимка: Lap.bg

17567 0

Един от футболистите на Левски Здравко Димитров стана обект на много коментари в последните дни, след като в интернет пространството се разпространи клип от съблекалнята на "сините", на който Димитров докосва своя полов орган.

22-годишният атакуващ играч коментира появилите се кадри, като сподели, че "не прави това, което повечето хора си мислят". Все пак той призна, че се чувства гузно и обеща на привържениците на Левски, че ще "измие това срамно петно".

"За цяла СИНЯ БЪЛГАРИЯ!

Относно клипа: Не правя това което си мислят повечето хора от вас. Аз трябва да съм психично болен, че да правя това, камо ли в съблекалнята на този велик отбор! Искам само да кажа, че нямам вина за това нещо и все пак се чувствам гузно… Обичам този отбор и искам да съм част от него и ви гарантирам, че ще измия това петно от моето име с добри игри, победи и себераздаване от всички! Само Левски" - гласи съобщението му в социалните мрежи.

А феновете на Левски вече се обърнаха към Здравко Димитров с думите: "Времето ти изтича".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички