Разкриха защо Роси избира Буш пред Мапуку


Разкриха защо Роси избира Буш пред Мапуку
Снимка: Официален сайт на Левски

3293 0

Треньорът на Левски Делио Роси не е доволен от играта на Жуниор Мапуку. Според "Меридиан мач" за оставането на конгоанеца резерва в последните мачове има причини, а не просто превъзходство на Серджиу Буш.

В началото на престоя на италианеца той предпочиташе конгоанеца за свой първи избор, но в последно време румънецът го измести. Причината е, че Роси е недоволен от старанието на Мапуку във фаза защита. Италианецът държи много на дисциплината в дефанзивен план и затова е имал много забележки към него.

За разлика от Мапуку, Буш се бори доста и показа добра игра срещу Черно море, макар все още да не успява да отбележи. Ако нещо в работата на конгоанеца не се промени, румънецът ще продължи да бъде титуляр и след паузата за националните отбори.

За напрежение свидетелства и отношението на самия Мапуку, който напусна бесен стадиона след мача с "моряците". Той си тръгна пръв, не повече от 10 минути след последния съдийски сигнал, докато съотборниците му напуснаха доста по-късно съблекалнята.

Преди това Мапуку публикува няколко надъхващи статуса във Фейсбук, които на пръв поглед изглеждаха непредизвикани от нищо.

Разбира се, на "Герена" продължават да разчитат на бившия таран на Берое, но той трябва да промени някои неща в работата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички