Кокала: Ангелов да е крадец? От "Раковски" можеш да вземеш само пясък и камъни


Кокала: Ангелов да е крадец? От "Раковски" можеш да вземеш само пясък и камъни
Снимка: БГНЕС

1824 0

Последният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев, е категоричен, че Станислав Ангелов не е крадец и дори няма какво да открадне от стадион "Раковски" - деяние, в което беше обвинен от ръководството на Левски.

"Не виждам защо Станислав е наричан крадец. Ако не се лъжа, крадец е човек, който краде. И пак, ако не се лъжа, на стадион "Раковски" няма какво да откраднеш. Това което виждам, както аз така и мои приятели, че бившият играч на Левски дава доста лични средства с една единствена цел да запази базата и школата на Раковски", категоричен беше Кокала в интервю за "Livesport.bg".

"Той е тръгнал именно от там за големия футбол, така че съм сигурен, че той е готов на всичко само и само да запази терените. А също съм тръгнал от този стадион, там съм роден, там съм започнал да тренирам, така че най-логично е стадионът и базата да се развиват, така както трябва.

"Нямам идея, кой е пуснал тази деклерация, но явно в последните няколко години тези хора не са минавали покрай стадион "Раковски", за да видят каква промяна е настъпила там. Сигурен съм, че Станислав Ангелов ще намери хора, които да инвестират в построяването на нови терени, било изкуствени или естествени. И пак ви казвам, че от Раковски може да откраднеш само пясък и камъни", категоричен беше Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички