Делио Роси назова най-големия проблем на Левски


Делио Роси назова най-големия проблем на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1827 0

Старши-треньорът на Левски Делио Роси не е доволен от играта, която неговите възпитаници са показали в нападение по време на победата с 1:0 над Черни море. "Сините" спечелиха битката с "моряците", след като Георги Илиев пропусна дузпа, а Давид Яблонски отбеляза поредния си гол, за да донесе успеха.

Италианецът сподели, че връзката между халфова линия и нападение е била разпокъсана и обеща, че отборът ще работи в тази насока по време на паузата в първенството за мачове на националните отбори.

"В игрова обстановка бяхме по-добри от противника, имахме шансове, липсваше ни завършващият пас и завършващият удар. В такива мачове трябва да решаваме по-рано нещата. Трябва да подобряваме нещата, днес бяхме по-бързи, но трябва да подобряваме завършващата фаза. Много пъти разстоянието между нападателите и другите бе много голямо.

Какво ще правим по време на паузата? Ще работим през тази почивка, беше по-добре, че спечелихме и ще можем да работим с по-свежи глави. Със сигурност ще имаме контролна среща. Съперникът няма значение, това е една тренировка", сподели след срещата италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички