Ето какво каза Деян Лозев след трансфера си в Левски


Ето какво каза Деян Лозев след трансфера си в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5277 0

По-рано днес Левски обяви втори входящ трансфер в отбора от начлото на зимната пауза. „Сините“ привлякоха крилото на Арда Кърджали Деян Лозев. 26-годишният футболист подписа с Левски за 3 години.

Малко след като беше представен като ново попълнение в тима, Лозев даде и първото си интервю като футболист на 26-кратните шампиони. „Чувствам се доста развълнуван, тъй като това е една голяма крачка в моята кариера и се радвам много, че ще имам възможността да защитавам цветовете на най-големия отбор в България. Когато разбрах, че Левски ме искат, исках да дойда тук, но единственото нещо, което трябваше да се направи, бе двата клуба да се разберат.“

„Впечатленията ми за Левски са добри. Не съм работил с г-н Хубчев, но той е един доказан специалист в България. През 2020-та година на първо място искам да съм здрав и да успея да заслужа доверието на г-н Хубчев, това е и най-основната ми цел“ каза Деян Лозев пред Левски ТВ.

През есенния полусезон той бе използван като десен бек от Стамен Белчев в по-голямата част от мачовете на Арда. Лозев изигра 19 мача, като се отчете с 1 гол и 5 асистенции за тима от началото на сезона. А ето кой футболист трансферира Левски във вчерашния ден.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички