Един от най-близките на Мъри и Сираков хора ги предаде за Левски?


Един от най-близките на Мъри и Сираков хора ги предаде за Левски?
Снимка: БГНЕС

21550 0

Един от най-близките хора на Наско Сираков и Мъри Стоилов - Саид Ибраимов, се е отметнал от обещанието си да започне работа в Левски, пише "Мач Телеграф". Бившият защитник, който работи като асистент на Григор Бабаян в казахстанския Тобол, дал дума, че ще отиде на "Герена", след като шампионатът там свърши на 20 октомври.

Според изданието обаче Ибраимов обаче започнал да увърта пред Наско и Мъри, а една от причините била финансовата страна на договора му. След неразбирателството с него "сините" се ориентираха към Димитър Телкийски за треньор в щаба на Стоилов.

Вестникът твърди, че настоящите собственик и треньор на Левски повече не искат и да чуят за бившия си съратник. Преди години Стоилов му уреди специализация в чужбина, а през 2013 г., въпреки нежеланието на шефовете, го взе в щаба си в Ботев (Пловдив). После Мъри взе Ибраимов със себе си в Астана, където бе с него в рамките на целия му престой и отговаряше за кондиционната подготовка и играта в защита. Какво се случи на "Герена" през 2021 година и далеч ли е клубът от план "2024" четете в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички