"Радващо е": Тунчев за отсъствието поради контузия на Уелтън за Арда - Левски


"Радващо е": Тунчев за отсъствието поради контузия на Уелтън за Арда - Левски
Снимка: Levski.bg

1394 0

След като Арда спря последователно и Лудогорец, и ЦСКА, сега за отбора предстои ново много тежко изпитание. В Кърджали ще гостува Левски, като срещата е в сряда, 1-ви ноември, от 19:30 часа.

Преди дуела старши треньорът на Арда Александър Тунчев говори за това, което предстои. Той бе запитан и за отсъствието на голямата звезда на "сините" - Уелтън. Както е известно, той се възстановява от контузия, а без него Левски вече загуби от Берое.

Тунчев призна, че когато един от водещите футболисти на съперника няма да вземе участие, то заплахата към вратата на неговия тим няма да е толкова сериозно. Той определи като "радващ" факта, че Уелтън го няма.

"Определено сме доволни. Срещнахме два от най-добрите отбори в България, които през последните години са замесени в борбата за първото място. Мисля, че се представихме добре. Както можехме да спечелим, така и можехме да загубим. Доволни сме от това, което постигнахме.

Левски е много различен съперник. Левски е отбор, който обича да играе с топката, да владее, да изгражда от своя вратар, от собствената половина и няма да е лесно за нашия отбор. Когато един от водещите футболисти на противника няма да вземе участие в срещата, с една идея заплахата към нашата врата няма да е толкова сериозна.

За нашия отбор е радващо, че той няма да вземе участие в предстоящия двубой. Не трябва да подценяваме другите футболисти, защото Левски има добри играчи" - сподели Тунчев пред "Дарик радио".

Преди срещата пък тръст "Синя България" повдигна въпроси пред ръководството за дълговете на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички