Тръст "Синя България" повдига въпроси за дълговете пред ръководството на Левски


Тръст "Синя България" повдига въпроси за дълговете пред ръководството на Левски
Снимка: фейсбук "Синя България"

1261 0

Тръст "Синя България" има три конкретни питания към ръководството на Левски. Те ще бъдат включени в дневния ред на общото събрание на клуба, предвидено за 9 ноември 2023 г. Sportal информира, че на тях се очаква да отговаря изпълнителният директор в клуба - Даниел Боримиров. 

Цялата желана информация е на финансова основа и е в срок от 2 май 2023 г. до 9 ноември 2023 година, както и за бъдещото финансиране на клуба. Желанието на сдружението е да разбере какви задължения са изплатени към НАП и произхода на средствата, с които са погасени.

Също така запалянковците питат колко са оставащите задължения към Агенцията по приходите и настояват да получат разчет за погасяване на задълженията, паралелно с финансирането на текущата дейност на Левски за 2024 година.

Трите въпроса на “Синя България”:

1. Отчет на Изпълнителния директор за дейността на дружеството в периода от 2 май 2023 година до провеждане на Събранието.

2. Отчет на Изпълнителния директор за изплатени задължения на Дружеството към НАП в периода от 2 май 2023 година до датата на провеждане на Събранието и произхода на средствата, използвани за погасяването им, както и размера на задълженията на Дружеството към НАП (лихви и главница) към датата на провеждане на Събранието.

3. Представяне на разчет за погасяване на задълженията на Дружеството, паралелно с финансирането на текущата дейност на дружеството за 2024 година.

Вижте кой нападател на Левски ще се присъедини към националния отбор на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички