"Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа" - вратар скочил на бой на Елин Топузаков в Трета лига


"Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа" - вратар скочил на бой на Елин Топузаков в Трета лига
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5303 0

На 27-и октомври дублиращият отбор на Левски загуби с 2:3 домакинството си на Сливнишки герой от 15-ия кръг на Югозападната Трета лига.

В този двубой вратарят на гостите - Божидар Петров, който е бил изгонен, е потърсил саморазправа с шефа на школата на "сините" - Елин Топузаков, тъй като е сметнал, че Топчо е бил виновен за червения му картон.

"Това е действителността в Трета лига. Има някои хора, които се опитват да трупат самочувствие и мускули на гърба на отбори като Левски! Не спря да псува всички цял мач. Казах на съдията, че така не може да се продължава. Изгониха го и реши, че трябва да търси саморазправа. Аз стоях на едно място и не съм реагирал с нищо, нито съм го провокирал", обясни Топузаков, цитиран от "Мач Телеграф", а след това допълни:

"И това става в София... Просто не знаете какво се случва, когато сме гости. Не говоря само за нас, а и за всички втори отбори, които са в Трета лига. А ние дори не гоним резултати. Искаме просто да развиваме играчите си! Отборът ни е съставен от момчета, които са родени през 2006 година".

*Дублиращият отбор на Левски е на 12-о място в Трета лига (от общо 20 тима) с актив от 19 точки. Лидер е Миньор Перник (37 пункта).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саид Ибраимов е намерил футболист, от какъвто Левски има крещяща нужда?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички