Радослав Цонев призна, че двамата с брат му са получили предложения от други клубове (ВИДЕО)


Радослав Цонев призна, че двамата с брат му са получили предложения от други клубове (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

2150 0

Левски победи Локомотив Пловдив с 1:0 в първата си проверка преди началото на сезон 2021/22. Радослав Цонев призна след срещата, че двамата с брат му Борислав имат предложения от други клубове:

"Въпреки жегата стана добра проверка и се радвам за победата. Атмосферата в отбора не мога да кажа, че е много лоша, млади момчета сме, които сме мотивирани да се показваме. Проблемите дори може би ни вдъхват увереност да се борим още повече в това положение. Аз съм оптимист за ситуацията, надявам се да се оправи", започна Ради Цонев.

"Можеше да си тръгна досега. Боби е малко по-импулсивен и за червения си картон каза, че за него е имало чиста дузпа, а съдията казал, че го е изгонил, защото му е бутнал картона, което не е вярно. Има и други предложения за нас с брат ми, щом сме тук, нашето желание е да останем в Левски", красноречиво добави бившият халф на Лече.

Старши треньорът Живко Миланов също говори преди журналисти след края на срещата - ето какво заяви той за трудната ситуация, в която се намира клубът!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички