Живко Миланов: Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда - чакаме развитие


Живко Миланов: Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда - чакаме развитие
Снимка: Lap.bg

3629 0

Левски стартира лятната си подготовка с минимална победа 1:0 срещу Локомотив Пловдив. Голът в срещата бе дело на Билал Бари, а Борислав Цонев бе изгонен с червен картон още в началото на мача.

След неговия край треньорът на "сините" Живко Миланов заяви пред камерите на "Диема", че победата не е от голямо значение, а е по-важно какъв футбол се играе на терена:

"За мен победата не е от толкова голямо значение. Важно е момчетата да играят бърз и комбинативен футбол. В доста моменти се получи това. На 2 седмици подготовка сме. Това бе първа контрола за нас. Нямахме нужния ритъм, но условията бяха такива".

"Със сигурност не е приятно да не можеш да отидеш на лагер някъде. Такава е ситуацията и се опитваме да се справим с нея. Момчетата се надявам, че ще са подготвени. Въпреки сагата с това какво ще се случи с клуба, се надявам, че играчите ще са подготвени", каза Миланов по отношение на трудната ситуация на "Герена" и добави:

"Ситуацията в съблекалнята не е добра. Всеки един играч се притеснява за своето бъдеще. Доста от тези момчета са в начален стадии на своята кариерата. Имам уверение от собствениците, че има някаква надежда. Чакаме развитие".

"Аз съм дал списък с кои хора искам да останат. Но това не зависи от нас. Имам разговори с повечето от тях, но за момента няма подписани договори. Чака се дали ще може нещо да се направи по тази тема. Бъдещето все още е неясно", каза още Миланов.

"Тази ситуацията е от 6 месеца, не от сега. Адмирации за тези момчета. През това време нито за момент не са правили бойкот или са отказвали да тренират. Аз си следвам моя план. Това за мен е един опит. Левски е най-голямото стъпало в България. В какъвто и вид да е, бих работил в Левски", призна той.

"Рано да кажем за гръцкия играч. Той дойде днес сутринта. Ще преценим в следващите седмици. Оптимист съм за бъдещето. Дали с нас или без нас, този отбор ще се оправи. Този отбор няма да бъде оставен на произвола на съдбата", завърши коментара си треньорът Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички