Първо в SportLive! Агентът на Уелтън е в България, бистрят бъдещето на звездата на Левски


Първо в SportLive! Агентът на Уелтън е в България, бистрят бъдещето на звездата на Левски
Снимка: Levski.bg

7451 0

Мениджърът на бразилската звезда на Левски УелтънРобсон Роча, е пристигнал в България, научи SportLive.bg. По наша информация предстои среща между агента и ръководството на „синия“ клуб.

Със сигурност Роча ще се види и с клиента си, за да се запознае лично на място със състоянието на играча. Припомняме, че Уелтън се възстановява от травма, която го остави извън строя за последните срещи на отбора. Той е със скъсани връзки на глезена на левия си крак. 26-годишният флангови щурмовак вече напредна и надеждите са, че скоро отново ще радва „сините“ фенове с изявите си на терена.

АГЕНТЪТ И РЪКОВОДСТВОТО НА ЛЕВСКИ БИСТРЯТ БЪДЕЩЕТО НА УЕЛТЪН

Ръководството на Левски и агентът на най-конвертируемия играч на отбора се очаква да обсъдят и бъдещето на Уелтън. Бразилецът има действащ контракт със „сините“ до края на календарната 2024 година. На „Герена“ искат дори на преподпишат договора си с играча, но към момента няма положително развитие в тази насока.

От друга страна Уелтън се очертава и като най-апетитната и желана хапка от състава на „сините“. Неслучайно шефовете на Левски му поставиха и цена от 3 млн. евро.

Интерес към Уелтън не липсва. SportLive.bg вече информира, че белгийският гранд Стандарт Лиеж не се е отказал от привличането му, въпреки неуспешния опит да го купи през лятото. 26-годишният играч е желан и от клубове от други държави, сред които са тимове от Португалия и Бразилия.

Така се очертава Роча и ръководството на Левски в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителния директор Даниел Боримиров, а също така и на треньора Николай Костов да обсъдят бъдещето на Уелтън. Мениджърът по всяка вероятност ще представи пред тях и предложенията, които е получил за клиента си. Не е изключено агентът да предяви и претенции да бъдат увеличени финансовите параметри по договора на играча, т.е месечната заплата на крилото. След Нова година ще се разбере дали бъдещето на бразилеца ще е свързано с Левски.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Нищо не е приключило: Гранд пак напира за най-конвертируемата звезда на Левски

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички