Първи думи от Валери Божинов - обяви код "синьо" за първия мач на Левски от сезон 2021/22


Първи думи от Валери Божинов - обяви код "синьо" за първия мач на Левски от сезон 2021/22
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

3297 0

Малко след като стана ясно, че Валери Божинов е подписал нов договор с Левски и ще продължи на играе на стадион "Георги Аспарухов", самият той даде интервю пред камерите на "Левски ТВ". 

Божинов изказа благодарности за получената възможност и разкри, че е имал и други предложения от Наско Сираков, които са включвали друга длъжност:

"Искам да благодаря на всички в клуба - Наско Сираков, Павел Колев, Живко Миланов, които ми дадоха възможност да бъда част от Левски и да играя за този велик клуб. Без подкрепата на хората едва ли щеше да се осъществи всичко", започна Божинов.

"Моето желание бе да остана в Левски за поне още една година. Разговаряхме с г-н Сираков и г-н Миланов. Имах и други предложения от страна на Наско, но помолих да съм под тази форма в клуба. Аз нямам претенции за игрови минути. Желанието ми е да помагам в съблекалнята. Има доста млади момчета, които имат нужда от футболист като мен и съм благодарен, че получих възможност да остана", не скри нападателят.

"Надявам се до края на месеца всичко да се стабилизира. Знаем, че доста футболисти си тръгнаха, но пък дойдоха доста млади момчета от школата. Със сигурност ще им трябва време, но се развиват и имат качествтата един ден да играят за Левски", смята Божинов.

"Колективът е страхотен. Има доста млади момчета. Има настроение. Обликът на Левски ще бъде различен. Разбира се, ще трябва да се привлекат и няколко футболисти. Мисля, че ще направим един добър отбор. Амбициите и очакванията са големи. За нас най-важно е оцеляването и клубът да се стабилизира", отново повтори той.

"Обявявам код "синьо" за мача със Славия. Всеки, който дойде на стадиона, да бъде облечен в синьо", призова Валери Божинов в края на интервюто си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички