Пълна промяна в Надзорния съвет на Левски се готви след около месец?


Пълна промяна в Надзорния съвет на Левски се готви след около месец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3418 0

Левски готви промени на високи позиции, твърди "Гонг", като се позовава на протокол от заседанието на Надзорния съвет на клуба, проведено на 21 февруари тази година. Именно в НС предстоят въпросните промени.

Кога ще се случи промяната?

В протокола колегите твърдят, че е записано освобождаване на всички членове на НС и избиране на нов състав. Това ще се случи по време на извънредното Общо събрание на акционерите, което е предвидено за 6-и април 2023 година.

Как изглежда "синият" НС сега?

Предстоящите промени са записани в т. 2 от дневния ред. В момента Надзорният съвет на българския гранд е в състав Наско Сираков, Петър Ганев, Венцислав Димитров и Антон Краус.

Кой може да влезе в новия НС?

Какви ще бъдат новите членове на органа и дали някой от настоящите ще бъде избран отново - не става ясно. Съобщава се само, че е възможно в НС да влезе представител на нов спонсор на Левски.

Наскоро стана ясно, че в Левски има разделение и едни подкрепят Наско Сираков, други - Станимир Стоилов, а трети директора Иво Ивков. Страна зае и синът на бившия собственик на "сините" Тодор Батков - ето какво каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички