Пускат билетите за Лудогорец - Левски, "сините" фенове ще имат тотален превес на "Васил Левски"


Пускат билетите за Лудогорец - Левски, "сините" фенове ще имат тотален превес на "Васил Левски"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4548 0

Организаторите на Суперкупата на България обявиха, че в утрешната сряда, 24 август, ще бъдат пуснати в продажба билетите за сблъсъка между Лудогорец и Левски, който ще се проведе на националния стадион "Васил Левски" - 1 септември 20:00 часа.

Символичен домакин на мача ще бъдат "орлите", а техните фенове ще бъдат настанени в блок 9 на Сектор "А" и в "лъвчето" между "А" и "Г". По-голямата част от Сектор "А", плюс целите "В" и "Б" са за привържениците на "сините".

Цените на пропуските ще бъдат между 15 и 100 лева!

Ето какво написаха от ПФЛ:

"Българската професионална футболна лига би искала да ви информира, че на 24 август 2022 година в 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за мача за СУПЕРКУПАТА на България между отборите на ПФК Лудогорец и ПФК Левски, който ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 1 септември от 20:00 часа.

Талоните ще бъдат пуснати онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, Orange, Technopolis, Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси организирани от футболните клубове, за което ПФК Лудогорец и ПФК Левски допълнително ще уведомят своите привърженици.

Символичен домакин на срещата е ПФК Лудогорец, като привържениците на отбора ще имат на разположение блок 9 на Сектор „А“ и сектор „Лъвчетата“ между сектори „А“ и „Г“ на стадион „Васил Левски“. Билети за привържениците на Лудогорец ще се продават и в деня на срещата на каси на входове 23 и 25, които ще бъдат използвани за влизане на стадиона.

Привържениците на ПФК Левски София ще заемат места в Сектори „А“, „Б“ и „В“ на спортното съоръжение.

Цените на билетите са както следва:

Сектор „А“ VIP: 100 лева

Сектор „А“ ложи 3, 4, 5, 6 и 7: 50 лева

Сектор „А“: 35 лева

Сектор „В“: 25 лева

Сектори „Б“ и „Г“: 15 лева

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни атрибути на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички