Прохазка: Стоев е точният треньор за "Левски"


Прохазка: Стоев е точният треньор за "Левски"
Снимка: БГНЕС

1394 0

Поливалентният футболист на "Левски" Роман Прохазка заяви, че Стойчо Стоев е точният треньор за тима. В интервю за "Диема Спорт" словакът призна, че за него е голяма чест като чужденец да носи капитанската лента в "синия" отбор.

Разбира се, Прохазка говори на много добър и чист български, който той научи отдавна.

"Доволен съм от работата си със Стойчо Стоев. То няма и как да кажа друго, пошегува се халфът, който играе и като бек. - Това е точният треньор за "Левски" и се надявам в следващите мачове да го покажем. Той иска да играем футбол, който да радва феновете".

"Бил съм капитан и в Спартак (Търнава), но за един чужденец да носи лентата в толкова голям клуб е голяма чест з амен. Но няма значение кой е капитан, всички трябва да се борим за "Левски", ние сме един отбор", споделя той.

Прохазка заяви с усмивка, че загубата на 30 май от Черно море във финала за Купата на България допълнително ще стимулира футболистите в сини фланелки днес на "Тича".

"Но и да спечелим днес, Черно море няма да ни върне Купата. Трябва да играем за самата победа, за трите точки, не за отмъщение", каза словакът и допълни, че не се притеснява да играе на нетипичната за него позиция на бека.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички