Прочут левскар с призив към феновете: Който не може да помогне, поне да не пречи (ВИДЕО)


Прочут левскар с призив към феновете: Който не може да помогне, поне да не пречи (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

1888 0

Телевизионният продуцент и известен левскар Иван Христов подкрепи кампанията на клуба Акции 2023. Той призова всички "сини" привърженици, които искат и имат право, да се включат и да закупят от новата емисия акции.

Призивът към феновете

"В момента тече Акции 2023. Знаете какво е това: Левски има дълг към НАП и ние всички трябва да СЕ опитаме да помогнем този дълг да бъде погасен. Най-добре е да си купим акции и така не един, а всички да бъдем спасители на Левски. Обаче не всеки може да го направи. Моля този, който може да го направи, да го направи, а този който не може, поне да не пречи", заяви Иван Христов във видео, разпространено от клуба.

По-рано се появи информация, че "синият" клуб все пак е вдигнал капитала си на общото събрание преди няколко седмици, когато изпълнителният директор Ивайло Ивков и членът на Надзорния съвет Петър Ганев бяха освободени от позициите си.  Твърди се, че капиталът на Левски е вдигнат с 3 млн. лева.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички