Приоритетът за Левски: "Сините" предлагат нови договори на трима българи


Приоритетът за Левски: "Сините" предлагат нови договори на трима българи
Снимка: БГНЕС

3070 0

От ръководството на Левски ще започнат преговори с трима българи за удължаването на договорите им. Това са Пламен Андреев, Илиян Стефанов и Марин Петков. И на тримата договорите им изтичат през 2024 година, като "сините" искат да ги задържат за по-дълго.

С мисъл за бъдещето

18-годишният страж се превърна в №1 под рамката и сините виждат огромна инвестиция в бъдещето. Той е с 21 мача без допуснат гол през кампанията. В момента Стефанов и Петков в повечето време се задържат на резервната скамейка, но за тях се отнася същото, както за Андреев, пише "Тема спорт". Очаква се преговори да има и с Жереми Петрис, който също е с контракт до края на следващия сезон.

С договор до лятото на 2024 година е и халфът Андриан Краев. Към него обаче има интерес от полския Видзев, който следи под лупа ситуацията с него. 24-годишният халф е бил наблюдаван няколко пъти през кампанията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и разговори за правата на играча. През този сезон 24-годишния полузащитник е сред най-важните играчи за "синтие".

През зимата за Краев имаше официална оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хиляди евро. В края на сезона може да се стигне и до раздяла с някои играчи, като сред най-обсъжданите имена са на Ноа Сундберг и Хосе Кордоба. Филип Кръстев също може да напусне Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички