Представители на Левски и ЦСКА обещаха да няма инциденти по трибуните на дербито


Представители на Левски и ЦСКА обещаха да няма инциденти по трибуните на дербито
Снимка: БГНЕС / колаж: Actualno.com

2029 0

Със среща между представители на Левски и ЦСКА е била получена гаранция, че по време на синьо-червеното дерби в неделя няма да има инциденти между двете агитки, каквито имаше на предишния сблъсък между двата тима, пише "Труд".

Инцидентите - сведени до минимум на мача

Въпросните представители са уверили, че ще разговарят със своите агитки и ще ограничат до минимум инцидентите на трибуните по време на мача.

Синьо-червено примирие преди сблъсъка

По време на последните дербита имаше обстрел с ракети между съперниковите сектори, при което имаше и пострадали. Желанието и на двата гранда е тази практика да бъде прекратена.

СДВР обеща строг контрол

"На стадиона ще се използва системата за видеонаблюдения с цел установяване на противообществени прояви. Ще бъдат използвани и дронове. Всичките правонарушители, които бъдат установени на стадиона, ще бъдат задържани след срещата.

Колегите ще са безкомпромисни и ще прилагат цялата строгост на закона. Готови сме за провокации, но нямаме информация към този момент", заяви началникът на сектор "Масови мероприятия“ към СДВР Иван Георгиев.

Иначе вече стана ясно, че двубоят ще бъде съпътстван от крути мерки за сигурност. А от Левски предупредиха кандидат-гратисчиите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички