Емил Спасов: Загубата на Левски в Разград се очакваше, но не с такъв резултат


Емил Спасов: Загубата на Левски в Разград се очакваше, но не с такъв резултат
Снимка: Lap.bg

1031 0

Легендата на Левски Емил Спасов анализира загубата на тима от Лудогорец с 1:5 в миналия кръг. Той посочи възможните причини за нея и изрази надежда "сините" да е реваншират на феновете си за разгрома с победа срещу ЦСКА в неделя.

1:5 в Разград

"Не мога да си обясня какво се случи в Разград. И срещу Славия, и срещу Лудогорец през първото полувреме отборът игра добре, но през второто идва тотална разруха. Прави ми впечатление, че нещата в защита никак не са добре. Който ритне топката пред вратата, създава голово положение. Изоставаме в този елемент. Не се пласират правилно играчите.

Умора ли е причината?

Лоша е ориентацията и на Пламен Андреев, и на бранителите пред него. Не знам дали е умора, или нещо друго. Изглеждат ми уморени и играят силно 45 минути и това е. В началото и на първото и на второто полувреме Левски допусна гол. Това не бива да се случва. Сега идва мач с ЦСКА, а и те не впечатляват с абсолютно нищо. Предстоящата среща ще е различна от тази в Разград", коментира Спасов пред "Мач Телеграф".

"Лошото е, че Марин Петков ще липсва. Той към този момент ни е най-силният офанзивен футболист. Струва ми се, че всички бяха настроени за мача в неделя и мача с Лудогорец все едно го бяха отписали. Така ми се видя. Липсваше концентрация в действията и нещата не се получиха.

Дербито с ЦСКА

Срещу ЦСКА предполагам, че Левски ще изглежда по коренно различен начин. ЦСКА е дразнител и винаги трябва да си мобилизиран на 100%. Да се надяваме, че ще излязат с настройка за победа, ще покажат нещо повече и ще спечелят. Така ще се реваншират и на феновете. Дано играят 90 минути, а не 45", надява се бившият нападател.

"Пламен Андреев в действителност беше несигурен на моменти. Можеше да се намеси много по-добре. В последно време пазеше силно, но в мача с Лудогорец не беше така. Когато един отбор е несигурен във вратаря си, е неспокоен и допуска грешки. Трябва да се помисли върху това. Надявам се да не допуска повече грешки.

Тази загуба от Лудогорец се очакваше, но не и с такъв резултат. Сега една победа над ЦСКА ще помогне това поражение да бъде забравено по-бързо. Нашата публика прощава, когато играчите дадат всичко от себе си и спечелят срещу „червените", завърши Спасов. А според бивш играч на ЦСКА Ел Маестро не трябва да се сменява при загуба от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички