Полицията забрани шествието само на "сини" фенове, Левски с важно уточнение за билетите


Полицията забрани шествието само на "сини" фенове, Левски с важно уточнение за билетите
Снимка: Sportlive.bg

1851 0

Мерките преди двубоя ЦСКА - Левски ще са изключително строги. След забраната на продажба на билети в деня на мача, Столичната полиция е забранила и провеждането на традиционното шествие на феновете на Левски преди дербито с ЦСКА в събота (29 септември). 

Органите на реда са прибегнали до този ход от съображения за сигурност. Междувременно „червените“ запалянковци ще направят своето организирано придвижване до стадиона, информира Нова телевизия. 

Междувременно от "синия" клуб пуснаха важно съобщение относно пропуските. Ръководството на Левски обяви чрез официалния си сайт, че касите на стадион „Георги Аспарухов“ ще работят с удължено работно време днес, 28 септември, до 20 часа, за да удовлетворят интереса на желаещите фенове на „сините“ да си закупят билети. 

Освен това, ръководството на Левски уточнява още в съобщението си, че поради оплаквания на фенове на клуба извън пределите на София, които не успяват да закупят билети за мача на указаните от организатора места, клубът е закупил пропуски според заявките. Желаещите ще могат да получат билетите си в събота, 29 септември, пред феншопа на Сектор А на стадион „Георги Аспарухов“ от 10:00 часа до началото на двубоя.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички