По-висок пост е причината Павел Колев да напусне Левски


По-висок пост е причината Павел Колев да напусне Левски
Снимка: БГНЕС

1750 0

По-висок пост. Това е причината Павел Колев да напусне Левски, твърди "Тема спорт". Изпълнителният директор на "сините" ще работи в УЕФА. Той подал молба за напускане в края на 2020 година, която е разписана от собственика на клуба Наско Сираков.

Изданието не посочва какво точно ще работи Колев в УЕФА. Както е известно, бившият служител на БФС има доста контакти в европейската футболна централа, към която е делегат още от времето си на "Иван-Асен II-ри". След като започна работа в Левски в началото на 2019 г., той престана да бъде делегат на мачове на клубни отбори, но остава такъв на срещи между национални тимове.

Освен шефското място на "Герена", Колев ще освободи и поста си на председател на УС на "сините". В него ще влезе нов човек, който вероятно ще е бъдещият изпълнителен директор. Вече бившият директор на Левски ще продължи да помага на клуба на първо време. Той се е ангажирал да въведе заместника си в материята. През лятото Павел Колев също бе подал оставка, но ето защо остана в Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички