Наставникът на Левски потвърди за интересен избор за зимната подготовка на отбора


Наставникът на Левски потвърди за интересен избор за зимната подготовка на отбора
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1150 0

Наставникът на Левски Славиша Стоянович заяви, че зимната подготовка на отбора ще се води в Хърватия. Всичко е договорено и треньорът се надява да успее направи хубава подготовка, с колкото е възможно повече играчи.

"Усетихме земетресението и в Любляна. Не беше приятно. Но много по-зле беше в Хърватия и се надяваме всичко да мине бързо и земята да се успокои. Искам да поздравя феновете на Левски и да им пожелая здраве. Не само на тях, а и на всички футболни хора и хората в България. Да се успокои тази ситуация с вируса. За нас треньорите почивката не е почивка. Всеки ден правим анализи, схеми и програми за подготовката. Всичко е договорено за лагера в Хърватия. Много отбори идват тук. По принцип всичко е договорено", заяви Стоянович пред "Дарик".

"Много е важна зимната подготовка. През лятото няма толкова време. През зимата се гради къщата затова трябва да бъде добра подготовката. Доколкото аз знам засега няма нищо ново.  Трябва да направим план и за следващия сезон. Трябва да променим много неща. Крачка по крачка. Трябва да стартираме отначало. Да се знае коя е нашата цел и какво трябва да правят футболистите на терена.

След последния мач имахме изследвания. Така като гледам трябва много хора от тима да свалят килограми. Да се пазят и да дойдат на подготовка готови. Това е професионализъм и няма извинения. Така е в света на футбола. Всеки има своя индивидуална програма. Не е само свалянето на килограми има и други неща. Искам всички да са на високо ниво".

А какво заяви за възможността Габриел Обертан да се завърне в Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички