Пламен Илиев: Спокойствие в Левски ще има като биеш всеки мач


Пламен Илиев: Спокойствие в Левски ще има като биеш всеки мач

1094 0

"Спокойствие в Левски няма, докато не биеш. Като биеш във всеки мач, ще има такова. Зависи от нас. Трябва да бием докрай и ще е спокойно". Това заяви вратарят на Левски Пламен Илиев, който се очаква да се завърне в игра след дълго отсъствие заради контузия.

"Вече започнах наравно с моите съотборници. Чувствам се добре. Разбира се, не на сто процента все още, но тренирам здраво и се надявам отново да играя", коментира Илиев пред "Дарик".

Той призна, че очаква отборът да влезе в победна серия и разкри, че и на него, както и на съотборниците му, не му е приятно, че "сините" паднаха от Литекс, Берое и ЦСКА досега в шампионата.

"Ще тренирам здраво до събота и се надявам да взема участие в контролата с Ботев (Враца). Нямам страхове, свързани с контузията ми. Мисля да съм готов на сто процента до края на седмицата", сподели още вратарят.

Той разкри, че не знае дали ще си върне титулярното място. Както е известно, никой от заместниците му досега - Стефано Кунчев, Александър Любенов и Кристиян Наумовски, не убеди, че заслужава доверие под рамката.

"Дали ще играя, или не, ще трябва да попитате треньорите. Аз ще давам всичко от себе си на тренировките. Ако покажа, че съм по-добър от тях, се надявам да играя. Всичко зависи от мен", призна Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички