Пламен Илиев се завръща в игра в събота


Пламен Илиев се завръща в игра в събота
Снимка: Getty Images / Guliver

1056 0

Вратарят на Левски Пламен Илиев ще застане на вратата още в събота, пише "Тема Спорт". За тогава "сините" организираха контрола. Те ще срещнат Ботев (Враца) на "Герена“. Начело на втородивизионния тим е "синият" кадър Викторио Павлов.

Пламен Илиев получи контузия по време на лятната подготовка - той счупи крак. Заради това Левски привлече двама играчи за под рамката - македонския национал Кристиян Наумовски и Стефано Кунчев. Вторият вече не е в състава - пази само в три официални мача и бе освободен.

Очаква се срещу Ботев (Враца) да играе и Мирослав Иванов. Полузащитникът се контузи в първия пролетен кръг на миналия шампионат и оттогава няма участие в официален мач.

Вчера Валери Божинов тренираше на "Герена“ - знак, че засега остава в Левски. Не е изключено обаче в близките дни да напусне при добро предложение. Самият той обяви, че е постигнал разбирателство с Георги Иванов да не му бъдат правени никакви спънки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички