Левски тества трима чужденци


Левски тества трима чужденци

883 0

Чилийски нападател пристигна на проби в Левски. До края на седмицата се планира още най-малко двама футболисти от чужбина да дойдат на изпитателен срок, пише "Труд".

По принцип “сините” от години не обичат да действат чрез проби. Така през века се появи само един футболист на място - Седрик Бардон през 2005-а. Но клубът е притиснат от немотията и треньорът Георги Иванов е принуден да пресява плява с надежда да се появи някое зърно.

Търсят се попълнения най-вече за атаката. Ако никой от дошлите на проби не бъде одобрен, има заредена нова партида за проби. Унгарският нападател Кристиян Немет (25 г.), бивш играч на Ливърпул, не е вариант за Левски, разкри Гонзо.

Спортният директор и треньор на “сините” отрече и твърденията на медии от Букурещ, че бившият румънски национал Даниел Никулае се разбрал за договор за 2 г. с “Герена”. Централният нападател не е по джоба на Левски като заплата. “Сините" намалиха възнагражденията с 42%, като месечният таван за тима е около 200 000 лв. Затова и идват играчи като за проби - с ниски финансови изисквания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички