Бивша и култова звезда на Левски: Отборa го чака светло бъдеще, на 90 минути сме от влизане в групите


Бивша и култова звезда на Левски: Отборa го чака светло бъдеще, на 90 минути сме от влизане в групите
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

2091 0

Бившият нападател на Левски - Емил Ангелов, даде своята оценка за мача на "сините" срещу Айнтрахт Франкфурт и също така прогнозира какво ще се случи в реванша на германска земя пред колегите от "Мач Телеграф".

Коментарът на Бабангида

"Решителен гол в последната минута - винаги хубаво изживяване. Особено гол като този. Публиката и играчите го заслужаваха. В крайна сметка Левски имаше много положения, които можеше да вкара. И Роналдо пропусна, а след това и Уелтън. Бих казал, че „сините“ изиграха един много добър мач. Още от наше време не бях виждал толкова претъпкан стадион. Една хубава европейска вечер. Хора бяха щастливи. Левски игра доста добре и се противопостави на съперника си във всяка една зона. Една грешка беше допусната и от нея падна гола на Муани. Нищо не можем да кажем на Асен Митков. Той е младо момче и се развива добре. Чест му прави, че иска топката в толкова опасна зона. Пробва да се обърне и да създаде числено предимство на съотборниците си в средата на терена", заяви Ангелов.

"Това е зона, която ако преминеш, даваш голямо предимство на тима си. Ставаше една голяма дупка за Айнтрахт. В крайна сметка не му се получи, но той също игра силно и се вдигна след това. Възхитен съм, че момчетата дадоха всичко от себе си. Левски е много млад отбор и го чака светло бъдеще. Всичко беше на ниво и играха като равен с равен. Бих казал, че дори ги изпуснахме. Мачът трябваше да е за Левски, но не си реализирахме ситуациите".

"Нормално е да ги има претенциите за дузпа срещу Роналдо. Той трябваше да я изиграе тази ситуация малко по-правилно. Редно беше да отвори повече ръцете. Аз, като нападател, си издействах такива дузпа. Той влезе пред противниковият играч, но трябваше да разпери ръцете си, а не го направи. В крайна сметка добре игра момчето. Пропуски прави всеки. Редно е да го поздравим за хъса, който показа. Всички бяха на ниво и не отстъпваха в нито един показател на противниците си. Те бяха малко по-скоростни. Левски е на 90 минути от влизането в групите. Сигурен съм и вярвам в тези играчи на Николай Костов", допълни още бившият "син" нападател.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роден клуб предложи повече на Жереми Петрис от Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички