Пламен Андреев посочи с какво Левски превъзхожда ЦСКА преди финала


Пламен Андреев посочи с какво Левски превъзхожда ЦСКА преди финала
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

2395 0

Вратарят на Левски Пламен Андреев коментира предстоящия финал за Купата на България срещу ЦСКА и посочи с какво в този момент "сините" са по-добри от съперника.

"Фактът, че финалът за Купата е срещу ЦСКА определено го прави по специален, особено за феновете. Лично за мен, всеки мач, в който играя, е като финал. Не мога да кажа, че има фаворит. В тези мачове няма значение кой е в по-добра форма или в по-лоша", коментира младият футболист пред "Диема спорт".

"В момента Левски е по-добър от ЦСКА с колектива. Вътре в отбора всичко е нормално и искаме ако може не 20, а 40 хиляди да има на трибуните. Със сигурност фактът, че в отбора ни има повече българи много помага. Повечето дори сме израснали тук, на "Герена", и знаем с какъв заряд е този мач", продължи Андреев.

"Лично за мен не беше много трудно да си в Левски в тежките моменти, защото станах част от първия отбор. Гледам да се абстрахирам от нефутболните неща и да се концентрирам изцяло на терена. В по-близките ми мечти си пожелавам да спечелим Купата", каза още стражът на "сините". А ето какво каза за финала Хосе Кордоба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички