Пирин (Бл) удари "Левски" в контрола


Пирин (Бл) удари "Левски" в контрола
Снимка: levski.bg

1502 0

Новакът в елита Пирин (Благоевград) победи с 2:0 "Левски" в контролна среща, изиграна преди минути в Самоков. Мартин Тошев откри резултата в третата минута, а в 71-та Антонио Хаджииванов отбеляза и второто попадение за своя тим. Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев направи много смени и даде шанс на повечето от своите футболисти, но и това не помогна на отбора му.

Тимът от Благоевград поведе още в третата минута на мача. Точен беше Мартин Тошев, който се възползва от грешка в защитата на „сините“. След гола „Левски“ започна да оказва натиск на своя съперник, но пропуски направиха Курдов и Константиноу.

В 22-та минута едно от новите попълнения Джереми Де Ноойер получи жълт картон. Малко по-късно играта беше спряна, за да могат футболистите да пият вода, тъй като температурите бяха много високи. До края на полувремето „Левски“ повече търсеше гола, но на почивката Пирин запази аванса си от 1:0.

След подновяването на играта „Левски“ изпусна няколко добри голови възможности. В 64-тата минута Мартин Тошев отправи далечен удар, но топката мина встрани от вратата на „сините“.

В 71-та минута Пирин атакува на контраатака след грешка в средата на терена. Антонио Хаджииванов пое топката и я прави във мрежата на „Левски“, с което направи резултата 2:0 в полза на своя тим.

Въпреки изоставането си, „сините“ продължиха да търсят попадението. В заключителните минути на срещата пропуски направиха братята Радослав и Борислав Цоневи. Пирин обаче не допусна гол и спечели срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички