Пирин зарадва кмета с три гола срещу Локо Пд


Пирин зарадва кмета с три гола срещу Локо Пд

999 0

Нвакът в "А" група Пирин съсипа Локомотив Пловдив с 3:0 в контролата, играна в Добринище. Това бе трета поредна победа в предсезонните контроли за "орлетата". Само в разстояние на четири дни благоевградчани победиха и двата пловдивски отбора. Преди това надделяха с 1:0 над Ботев.

Тимът на Неделчо Матушев отнесе много аплодисменти от зрителите, сред които бяха кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов, председателят на Общинския съвет Радослав Тасков и халфът ЦСКА Борис Галчев, който е спряган за завръщане в родния си тим.

Головете в мача вкараха Владислав Златинов в 15-та, Мартин Тошев в 72-та минута, а третото попадение беше автогол на Христо Стамов в 85-та минута.

Първото попадение падна след центриране от ъглов удар на Тасев. Златинов с глава изненада бранителите и простреля вратаря Скорчев.

До края на полувремето на два пъти Тони Тасев и Янко Сандански, който направи повторен дебют за Пирин Благоевград, пропуснаха удобни положения.

След влезлият като резерва Венцислав Бенгюзов напсува противник и главният съдия Николай Йорданов го изгони. По договорка между двата тима, той беше заменен от Мартин Тошев.

След час игра дойде и най-любопитният момент в мача. Златинов открадна топката от вратаря, подаде на Наков, който от три метра направи невероятен пропуск на празна врата.

В 72-та минута Мартин Тошев с много силен удар от десетина метра заби топката в горния десен ъгъл на вратата за 2:0. В 85-та минута след удар от фаул на Антонио Хаджииванов  топката се отби в страничната греда и се удари в Христо Стамов, който си вкара нелеп автогол за 3:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички