Тръст "Синя България": Ще гласуваме за оставка на Гонзо


Тръст "Синя България": Ще гласуваме за оставка на Гонзо
Снимка: БГНЕС

1289 0

Председателят на тръст "Синя България" Васил Колев заяви пред "Канал 3", че не изключва клубът да има проблеми с лиценза и през следващия сезон. Той каза още, че тръстът обсъжда дали да поиска оставката на Георги Иванов.

"Тодор Батков остави клуба разбит. "Левски" взе с големи мъки лиценз и през този сезон ще станем свидетели на същото нещо. Надявам се положението да се подобри с идването на четвъртия от собствениците", сподели Колев.

Ще има гласуване от членовете и ако 10% от тях са "за", ще обсъждаме дали да пожелаем Гонзо да си тръгне. Ако желаещите са 51%, директно ще го поискаме. Всеки член на тръста може да поиска разглеждане на всякакъв въпрос, свързан с бъдещето на "Левски". Феновете ще имат голяма роля в клуба. Купуването на билети и посещаването на мачове е ключът към помощта, която всеки един левскар може да окаже в този труден момент", допълни председателят на тръст "Синя България".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички