Петър Хубчев посочи най-хубавия момент и най-големия проблем пред Левски


Петър Хубчев посочи най-хубавия момент и най-големия проблем пред Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1411 0

Наставникът на Левски Петър Хубчев направи малка равносметка след всичко случващо се около клуба, както и пандемията, която спря футбола в почти цял свят. Специалистът открои кое е най-хубавото за "синия" клуба, както и най-неблагоприятното в спортен план.

Относно това как клубът успя да запази играчите си, които не получават заплати: "Това е тежък проблем, малко хора ще ме разберат. Футболистите да не получават пари 4-5 месеца. Вчера казах на помощниците, че е голям успех, че извеждаме 25 души на тренировка. Усещам, че тези момчета се замислят доста сериозно за бъдещето си, какво ще се случи след няколко седмици. Като че ли главите им не са свободни, този проблем вълнува и много други хора", заяви Хубчев пред клубната телевизия.

Хубчев акцентира и на факта, че следващият сезон ще стартира непосредствено след края на настоящия, а към момента изобщо не е ясно какво ще е състоянието на Левски тогава: "Това е страшно голям проблем, който ще се появи след месец в Левски. Вече 2-3 пъти споменахме, че ситуацията е по-различна в клуба, аз мисля, че още е критична и се мислеше какво ще стане в следващите няколко дни. Никой не му минаваше през главата да прави планове за следващото първенство. А промяна неизбежно ще има, а тя може да бъде доста драстична и голяма. Това е един много тънък момент, на който досега никой не е обърнал внимание. Ситуацията не ти дава възможност, може би ще се реагира от днес за утре, което не е много добре за отбора. Но приоритет днес има другият въпрос". А какво още заяви относно проблемите в последните месеци и как са се отразили на играчите - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички