Петима влязоха в черния списък на Стойчо Стоев


Петима влязоха в черния списък на Стойчо Стоев

1493 0

Само за няколко официални мача доста футболисти на "Левски" вече намериха място в черния списък на треньора Стойчо Стоев. Той е изключително недоволен от фланговите играчи и нападателите в тима. Тяхната немощ ясно се видя при гостуването на Лудогорец (0:1), както и при шокиращата домакинска издънка срещу последния в класирането Хасково на "Герена" -1:1.

Със сигурност през лятото "сините" няма да се възползват от опцията си да закупят сомалиеца Абди от турския Ризеспор. В момента той е под наем на "Герена" до края на първенството. Той обаче вече е недолюбван от съотборниците си заради прекалено индивидуалните си действия, пише "Тема Спорт".

Същото е положението и с Луис Педро. Холандецът е един от най-скъпоплатените играчи в състава, но с нищо не го показва с представянето си на терена. Със сигурност Левски ще направи всичко възможно да се раздели с него след първенството, дори и да се наложи да го освободи без пари.

Треньорът на "сините" Стойчо Стоев не скри недоволството си и от опциите си за върха на атаката - Валери Домовчийски и Лукаш Гикиевич. Първият се представи силно в контролите, но постепенно формата му спадна и пак е неузнаваем. Полският таран пък трудно се адаптира към тима. Това не е лесно, тъй като повечето от новите му съотборници вече почти нямат мотивация да играят за "сините" във втората шестица.

Не по-розово е и състоянието на Александър Александров. Десният бек бе взет през зимата (дойде от Черно море), но така и не успява да се дореди до място в състава. Александров има едва 24 минути в А група.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички