Живко Миланов иска да привлече поне двама централни защитници в Левски


Живко Миланов иска да привлече поне двама централни защитници в Левски
Снимка: LAP.bg

4788 0

Наставникът на Левски Живко Миланов е поставил изискванията си в летния трансферен прозорец. Треньорът иска от ръководството на "сините" да му осигури поне двама централни защитници, съобщава "Тема Спорт". Причината е, че в момента Левски разполага със само един чист централен бранител - Георги Александров.

В летните контроли като партньор на 20-годишния Александров игра Симеон Славчев, който по принцип играе като халф. Младокът Томислав Папазов пък кара пробен период, но "сините" се нуждаят от повече опит в отбраната си.

Левски остана без защитници, след като по-рано през годината трима централни бранители напуснаха отбора. С Левски се разделиха Ребин Сулака, Живко Атанасов и Начо Монсалве. В клуба имаха проблеми с изплащането на заплатите на играчите, което доведе до напускането им.

Не е изключено Левски отново да потърси централен бранител от чужбина. "Сините" имат интерес и към бранителя на Етър Хосе Кордоба. За привличането на пари обаче са необходими средства, които на този етап Левски няма. Две от най-богатите фирми в България са отказали спонсорство на "сините" (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички