Нова атака по Джоузеф Диксън, този път от Даниел Боримиров: Не му вярвам, обеща и си тръгна


Нова атака по Джоузеф Диксън, този път от Даниел Боримиров: Не му вярвам, обеща и си тръгна
Снимка: Lap.bg

4348 0

Още една атака по потенциалния нов собственик на футболния Левски - Джоузеф Диксън. След като по-рано синът на Тодор Батков определи Диксън като "сламен инвеститор с обидни представления", сега и легендата Даниел Боримиров не се изказа ласкаво за британеца.

Той бе една идея по-обран, като изрично посочи, че не иска да си казва всичко, защото ще е твърде критичен, а по негово мнение "сините" нямат нужда към момента от това. Все пак Боримиров подчерта, че няма доверие на Диксън.

"Не вярвам на този човек. Дойде тук, показа се с някакви обещания и си тръгна. Затова не ми се говори за Левски. Ако трябва да коментирам – ще бъда повече от критичен. А последното нещо, от което има нужда Левски в момента, е критика" - заяви той пред kmeta.bg.

51-годишният Даниел Боримиров бе помолен да коментира и Европейското първенство по футбол и сподели: "Следя турнира и съм очарован от играта на Италия и Франция. Португалия и Англия също се представят добре. За мен обаче е още рано да се правят прогнози. Хубаво е един отбор да стартира добре, но в крайна сметка по-важно е кой ще играе на финала".

А ако Боримиров се окаже прав, Наско Сираков вече е задействал план "Б" и е провел разговори с известна българска фирма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички